Σύνδεση/Εγγραφή

B2B

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλωσορίσατε στη σελίδα εγγραφής πελατών χονδρικής (B2B) του Physis Laboratory!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον συνεργασίας! Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι έχουμε ειδικά προσαρμόσει το B2B eshop μας, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας από την Ελλάδα. Εάν είστε ήδη κάτοχος ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης, μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως και να κάνετε τις παραγγελίες σας ως πελάτης χονδρικής (B2B). Οι τιμές των προϊόντων είναι χωρίς ΦΠΑ. Για να δείτε τις τιμές θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή ως πελάτης χονδρικής.

Αν δεν έχετε ακόμη στοιχεία πρόσβασης, μπορείτε να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία στη φόρμα εγγραφής πελάτη. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email στη διεύθυνση που δηλώσατε κατά τη φάση της εγγραφής σας, το οποίο θα περιέχει τα στοιχεία πρόσβασής σας.

Για την άμεση και αποτελεσματική διεκπεραίωση των παραγγελιών σας, σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική, ενώ τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ευελπιστούμε να βρείτε τα προϊόντα μας ενδιαφέροντα και θα χαρούμε να συνεργαστούμε!

Προσοχή: Ο λογαριασμός σας δεν ενεργοποιείται αυτόματα. Πρώτα περνάει από μια διαδικασία έγκρισης από τη διαχείριση του συστήματος του Physis Labοratory. Σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιηθείτε με σχετικό e-mail. Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +30 2310318528 είτε μέσω e-mail στο b2b@physislaboratory.com

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τη διερεύνηση ευκαιριών συνεργασίας μαζί μας. Αν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας και σκέφτεστε τη δυνατότητα εταιρικής συνεργασίας B2B ή συνεργασία διανομής με το εργαστήριο Physis Laboratory, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε πρώτα με την ομάδα μας. Η άμεση επικοινωνία θα μας επιτρέψει να σας παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες, εξατομικευμένες λύσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα σωστά καθορισμένο διαδικαστικό πλαίσιο. Εκτιμούμε απεριόριστα το ενδιαφέρον σας για συνεργασία με το Εργαστήριο Physis Laboratory και ανυπομονούμε για την προοπτική να χτίσουμε μαζί μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρεχόμενων στοιχείων επικοινωνίας, και ένα μέλος από την ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.