Σύνδεση/Εγγραφή

B2B

Οι εγκαταστάσεις του Physis Laboratory

Το προτυπο εργαστηριο Physis Laboratory αποτελει ενα απο τα πιο συγχρονα και υψηλων προδιαγραφων φαρμακευτικα εργαστηρια στην Ευρωπη.

Με στόχο την ανάδειξη του επαγγέλματος του φαρμακοποιού (φαρμακο- + -ποιός) και τη διασφάλιση της ποιότητας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του τελικού σκευάσματος για κάθε ασθενή, το πρότυπο εργαστήριο Physis Laboratory λειτουργεί από το 2015 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα GPP (Good Preparation Practices) και αποτελεί το πρώτο εργαστήριο στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά το πρότυπο ISO 9001:2008. Ανήκει στην κλάση D clean room και εδρεύει στην οδό 25ης Μαρτίου 66, στη Θεσσαλονίκη.

Καινοτομία & ασφάλεια

Το πρότυπο εργαστήριο Physis Laboratory διαθέτει τρεις ξεχωριστούς και άρτια οργανωμένους χώρους με πλήρως ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες: το γαληνικό εργαστήριο, το ομοιοπαθητικό εργαστήριο και τον πρότυπο χώρο αποθήκευσης πρώτων υλών. Οι εγκαταστάσεις έκτασης 80 τ.μ. είναι προσβάσιμες σε ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

 

Οι χώροι του εργαστηρίου λειτουργούν υπό θετική πίεση με μονάδα επεξεργασίας αέρα διαφόρων πιέσεων (φίλτρα HEPA), δημιουργώντας ροή αέρα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό περιβάλλον. Οι καινοτόμες υποδομές εξασφαλίζουν κατά το μέγιστο δυνατό την αποφυγή επιμολύνσεων και ανεπιθύμητων μικροβιακών φορτίων.

Οι επιφάνειες του εργαστηρίου είναι κατασκευασμένες από εποξειδική ρητίνη για μηδενική απορρόφηση και μεγάλη ανθεκτικότητα στη διάβρωση, ενώ καθαρίζονται με ειδικά απολυμαντικά, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού. Στους χώρους του εργαστηρίου Physis Laboratory έχει τοποθετηθεί ενεργειακό πλέγμα, ώστε να εξισορροπείται η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, με στόχο το βέλτιστο φαρμακοτεχνικό αποτέλεσμα.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Φίλτρα HEPA
  • Συσκευές καταγραφής πίεσης, υγρασίας και θερμοκρασίας
  • Box transfer με UV ακτινοβολία
  • Καψουλιέρες με φίλτρα άνθρακα
  • Θάλαμος αρνητικής πίεσης (απαγωγός)
  • Θάλαμος θετικής πίεσης
  • Πλήρως αυτοματοποιημένος ομογενοποιητής
  • Φωτεινή συσκευή απεντόμωσης
PhysisLaboratory_lab-e1682438479563.jpeg

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευόμαστε στην παρασκευή εξατομικευμένων γαληνικών, ομοιοπαθητικών και βοτανοθεραπευτικών σκευασμάτων για ασθενείς με ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες;

Ξεκλείδωσε τις επιχειρηματικές δυνατότητες! Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να αναβαθμίσεις την επιχείρησή σου.